Ny TNT-depå på Landvetter

För ett år sedan tecknade TNT ett nytt avtal med NAP om att bygga en ny depå på Landvetter. Idag står den klar och nu flyttar TNT in. Den nya dep...

För ett år sedan tecknade TNT ett nytt avtal med NAP om att bygga en ny depå på Landvetter. Idag står den klar och nu flyttar TNT in. Den nya depån är på 4300 kvadratmeter och mer än tre gånger så stor som den tidigare.rnI den nya depån har TNT satsat mycket på modern teknik, tillgänglighet, säkerhet och miljö. Här finns väl utvecklad teknologi som kommer att underlätta och effektivisera arbetet för medarbetarna och säkerhetsnivån möter kraven från TAPA. rnTNT:s depå är den första färdiga byggnaden i Landvetters nya satsning på fraktflyget. I och med den nya depån ökar TNT sin kapacitet från cirka 1800 kvm till 4300 kvm i Göteborg.rn

Om artikeln

Publicerad: 2008-05-19 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: