Peugeot i Helsingborg blir Väla Bil!

Peugeot i Helsingborg har från och med den 1 april ny ägare och byter samtidigt namn till Väla Bil, Peugeot Helsingborg. Det är Jimmy Mikkelsen, t...

Peugeot i Helsingborg har från och med den 1 april ny ägare och byter samtidigt namn till Väla Bil, Peugeot Helsingborg. Det är Jimmy Mikkelsen, tidigare ansvarig för verkstadsutveckling hos den svenska generalagenten för Peugeot, K W Bruun Autoimport AB, som tillträder som ny VD och platsansvarig för anläggningen.rnJimmy Mikkelsen driver från och med nu verksamheten tillsammans med hanssonbil.se, återförsäljare av Peugeot i Vänersborg, sedan den tidigare ägaren Ronnie Alvarsson beslutat att sälja sin verksamhet under namnet Bilzon. rnPeugeot är hittills i år Sveriges sjätte största bilmärke och har idag en marknadsandel på drygt fem procent på personbilssidan, med nära 3 000 sålda bilar hittills i år. På transportbilssidan ligger märket på tredje plats på försäljningslistan hittills i år, vilket motsvarar en marknadsandel på 8,7 procent. rn

Om artikeln

Publicerad: 2008-04-17 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: