Humbaurs fyraxliga maskinsläp till Sverige

På MaskinExpo 2008 introducerar JB Trailer tyska Humbaurs fyraxliga maskinsläp på den svenska marknaden.rnJB Trailer har sålt Humbaurs treaxliga...

På MaskinExpo 2008 introducerar JB Trailer tyska Humbaurs fyraxliga maskinsläp på den svenska marknaden.rnJB Trailer har sålt Humbaurs treaxliga modell under 2007. Nu utökar man sortimentet med den större fyraxlingen och kan därmed erbjuda kunden två modeller. rn- Våra små tippsläp upp till 3500 kilo har även blivit en försäljningsframgång och vi kan med 2008 årsmodell erbjuda ännu bättre kvalitet med inbyggd elhydraulik samt skyddad tippkolv, säger Mattias Nilsson på JB Trailer rnJB Trailer visar även upp ett flertal andra tippsläpsmodeller på MaskinExpo.rn

Om artikeln

Publicerad: 2008-04-17 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: