Rasta tar över Tönnebro Värdshus

Rasta, som under en längre tid sökt efter lämplig etablering längs E4:an i Norrland, har träffat avtal om att köpa Tönnebro Värdshus.rnrnV...

Rasta, som under en längre tid sökt efter lämplig etablering längs E4:an i Norrland, har träffat avtal om att köpa Tönnebro Värdshus.rnrnVärdshuset ägs av Bernt Larsson. Samme man uppförde det för 25 år sedan vid de natursköna och vackra Noransjöarna, en mycket strategisk placering invid E4:an mellan Gävle och Söderhamn och väg 83 mot bland annat Bollnäs och Järvsö.rnrnVerksamheten omsätter totalt 130 miljoner kronor och vinsten i verksamheten förväntas inom en snar framtid uppgå till runt 5 miljoner per år. Den 1 april tar Rasta över Värdshuset.rnrn- Det känns otroligt bra att vi får in Norrland på vår karta och att kunna göra det genom att förvärva välrenommerade Tönnebro Värdshus är en fin fjäder i hatten för oss, säger Dan Tervaniemi, huvudägare i Rasta Group.rn

Om artikeln

Publicerad: 2008-02-20 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: