Flexibel skurmaskin från Kärcher

Den i det närmaste idealiska skurmaskinen från Kärcher, B 90 R, klarar att rengöra de allra flesta typer av golv. Med utbytbara skurhuvuden kan sk...

Den i det närmaste idealiska skurmaskinen från Kärcher, B 90 R, klarar att rengöra de allra flesta typer av golv. Med utbytbara skurhuvuden kan skurmaskinen anpassas efter olika förhållanden och användaren kan välja att använda borstvals eller borstrondell i olika arbetsbredder, och för olika rengöringsuppgifter.rnB 90 R finns i tre olika versioner: Classic, Advanced och Advanced Dose. Den sistnämnda har ett system för dosering som ger exakt mängd rengöringsmedel beroende på underlag och grad av nedsmutsning.rnMaskinerna kan fås med arbetsbredderna 550, 650 och 750 mm.rn

Om artikeln

Publicerad: 2008-02-20 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: