Peugeot Partner Skåp och Kombi i ny tappning

Nu kommer Peugeot med sin uppföljare till Partner, både i skåp- och kombiversionen. Under hösten 2008 lanseras den nya generationen Peugeot Partne...

Nu kommer Peugeot med sin uppföljare till Partner, både i skåp- och kombiversionen. Under hösten 2008 lanseras den nya generationen Peugeot Partner.rnrnDet är framför allt den utökade lastkapaciteten som gör nya Peugeot Partner till en ny referens i klassen för små kompakta skåpbilar: modellen erbjuder, med sin längd på 4,38 meter, en lastvolym på 3,3 kubik och en lastkapacitet på upp till 850 kg. Lastutrymmets längd kan utökas till upp till 3 meter tack vare det nya sätet Multi-Flex, vilket medför 400 liter extra lastutrymme. Dessutom kan Partner transportera tre personer i framsätet, något modellen är först med i sitt segment, meddelar Peugeot i ett pressmeddelande.rn

Om artikeln

Publicerad: 2008-01-04 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: