Ny VD utsedd i Sveriges Åkeriföretag

Johan Lindström heter den nye VDn i Sveriges Åkeriföretag.rnJohan Lindström kommer närmast frånrnorganisationen Aluminiumriket Sverige som ?...

Johan Lindström heter den nye VDn i Sveriges Åkeriföretag.rnJohan Lindström kommer närmast frånrnorganisationen Aluminiumriket Sverige som är en intresseorganisation för företag för vilka aluminium är ett strategiskt material.rnrn- Jag känner att jag är redo för nyarnutmaningar, säger Johan Lindström. Jagrngillar att sälja och övertyga och jag tycker att det är stimulerande att sälja idéer och försöka påverka.rnrnJohan Lindström är Bergsingenjör från KTH och har en MBA från Uppsala Universitet. Han är 37 år, uppvuxen i Växjö och numera bosatt i Sollentuna, norr om Stockholm. Han är gift och har två barn, en dotter som är sex år och en son som är nio. rnrnJohan var en av över 70 sökande tillrntjänsten som vd i Sveriges Åkeriföretag, en rekryteringsprocess som pågått sedan oktober 2007. rnrn- Johan Lindström har byggt upp enrnintresseorganisation och lärt sig vad som lockar medlemmar, vad som ger resultat i lobbyingarbetet och hur man kommunicerar till medlemmarna. Jag och hela styrelsen är övertygade om att Johan med sin bakgrund och sina personliga egenskaper är rätt man på posten, säger Mikael Nilsson, ordförande i Sveriges Åkeriföretag. rnrnJohan Lindström tillträder sin nya befattning den 14 april.rnrnSveriges Åkeriföretag är branschorganisationen för ca 10 000 åkeriföretag.rn

Om artikeln

Publicerad: 2008-01-16 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: