Tennant inför miljöbilsförsäkring

Som första försäkringsbolag i Sverige inför försäkringsbolaget Tennant en ny sorts miljöbilsförsäkring - Ecoförsäkring. Premien för Ecofö...

Som första försäkringsbolag i Sverige inför försäkringsbolaget Tennant en ny sorts miljöbilsförsäkring – Ecoförsäkring. Premien för Ecoförsäkring är lägre än för motsvarande bensin- eller dieseldriven bil. För varje tecknad Ecoförsäkring köper Tennant dessutom en utsläppsrätt och bidrar på så sätt till en bättre miljö. rnrnI Ecoförsäkringen ingår också information om ECO-driving samt möjligheten att få miljöbil som ersättningsbil vid verkstadsbesök eller som hyrbil. Ambitionen är att under året presentera fler nyheter inom området Ecoförsäkring.rnMer information om Ecoförsäkring finns på www.tennant.se/ecoforsakring.rn

Om artikeln

Publicerad: 2007-03-22 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: