Oklart om E4-bygge

Det är fortfarande oklart när byggnationen av E4 syd kommer igång. Infrastrukturminister Åsa Torstensson besökte Sundsvall för att på plats få...

Det är fortfarande oklart när byggnationen av E4 syd kommer igång. Infrastrukturminister Åsa Torstensson besökte Sundsvall för att på plats få information och bilda sig en uppfattning.rnInnan valet hade Folkpartiet lovat tidigarelägga byggstarten, men nu gäller inte det längre. Torstensson vill inte ge några tomma löften, men ser positivt på en samfinansiering mellan staten och privata finansiärer för att satsa på infrastrukturen i området.rnDet handlar om flera olika saker, men framför allt på E4 och Tunadalshamnen, en av 27 hamnar i länet. Genom satsningar på infrastrukturen ökar också möjligheterna till sysselsättning i länet.rnI området finns stora mängder fornlämningar som också ska tas hänsyn till.rn

Om artikeln

Publicerad: 2007-02-22 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: