TIA-medlemmar får rabatt hos Safe Area

Hej på er alla, var ni än befinner er!
Jag sitter nu och känner att jag börjar bli ganska trött på kylan. Men som någon har sagt ? inget ont som inte för något gott med sig. Vi blir nog av med en del småkryp till sommaren som till exempel fästingar. Skönt!

En välkommen nyhet vad gäller våra medlemsförmåner är att Safe Area i Värnamo ger oss rabatt. Det här stället har verkligen möjlighet att bli en riktigt bra ”oas” för oss chaufförer.
Har ni möjlighet så rekommenderar jag er att stanna och kolla in anläggningen som inte bara rekommenderas av oss på TIA, utan även av Vägverket.
Det här är precis vad vi behöver! Vi behöver (tyvärr) sådana här ställen nu för tiden, där vi kan få vila i lugn och ro.
Mer information om Safe Area kan ni få genom att läsa det stora reportaget på mittuppslaget i förra numret av Proffs.

Ny regeringskontakt

Själv har jag glädjande nog fått en ny kontakt inom regeringen, en kontakt som vi ska utnyttja så mycket det går. Nu ska de allt bli varse att TIA finns, var så säker.
Vi har hittills lyft frågor som till exempel vad som sker med cabotage, väghållning, och inom en hel del andra viktiga områden.
Vi kommer att redogöra för detta så snart vi får svar. Men luttrad som man blivit, vet jag att svaren kan dröja.
Har ni några synpunkter och/eller frågor om exempelvis väghållningen i vinter, cabotage eller annat? Gå in på vårt forum och tyck till om du är medlem. Är du inte medlem kan du alltid skriva i vår gästbok. Eller varför inte – bli medlem!

Vad gör vi egentligen?

Det har i vårt forum ställt frågor om vad vi på TIA gör. Frågorna är helt okej och för alla oinvigda kan jag berätta att TIA startades, eller rättare sagt återupplivades, eftersom vi var en skara förare som ansåg att organisationen behövs. Ett gäng som lyfter fram frågor och ifrågasätter myndighetsbeslut och annat.
Vi jobbar dessutom för att knyta till oss medlemsrabatter för att på så sätt göra livet på vägen lite billigare för oss alla som tillbringar den mesta av vår arbetstid där.
TIA består av killar och tjejer som efter bästa förmåga sköter allt administrativt på vår fritid. De flesta av oss arbetar nämligen heltid i vägtransportbranschen. Vi trivs med det vi gör och vi hoppas att ni tycker att vi gör ett bra jobb. Det är som sagt även okej att vi ifrågasätts, det bevisar bara att ni håller koll på oss och intresserar er för TIA. Det är min och hela TIA:s förhoppning att ni känner att vi är till hjälp!

I en blå Daf

Numera sitter jag i en DAF 105. Blå och fin som jag kör löstrailers från Göteborg med. Så om ni ser mig, kom gärna fram och snacka lite, jag gör allt för att ta mig tid till det.
Nu vill jag att ni alla därute tar det lugnt och försiktigt. Håll er på vägen och tänk att det alltid finns någon som väntar på dig.
Med dessa ord vill jag tacka för den här gången. För varje dag tar vi oss nu ett steg närmare våren. Och då ska vi ut på ”turné” med Proffs redaktionsvagn!
10-4…

Nisse

Om artikeln

Publicerad: 2010-02-26 00:00
Kategori: Krönika
Taggar: