Green Cargo och Volvo Logistics tecknar 3-årsavtal

Volvo Logistics har tecknat avtal med Green Cargo som därmed får fortsatt förtroende att sköta tågtransporterna mellan fabrikerna i Sverige och B...

Volvo Logistics har tecknat avtal med Green Cargo som därmed får fortsatt förtroende att sköta tågtransporterna mellan fabrikerna i Sverige och Belgien. Sammanlagt sju enheter binds samman i det system som både omfattar plats i blandade godståg och egna tåg för Volvo Logistics.
Godstågstrafiken för Volvo Logistics sköts med 8 – 10 hela godståg per vecka på sträckorna Olofström – Gent och Olofström – Göteborg. Lastbilshytter från Umeå till Gent och Göteborg går också i systemet. Dessutom sköter Green Cargo bland annat transporter av färdiga personbilar till Stockholm samt fordonsdelar till ett logistikcenter i Hallsberg. Avtalet med Volvo Logistics löper på tre år för Belgientrafiken och mellan ett till två år för den inrikes trafiken.

Om artikeln

Publicerad: 2009-06-18 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: