Paneldebatt

Listar alla artiklar taggade med: Paneldebatt

Mycket snack och lite verkstad – branschen i ett nötskal

Årets upplaga av Stockholm Truck Meet gav branschen en snyggt krattad gång rakt in i de politiska korridorerna. Men den politiska ?framtidsdebatten?, som hölls på lördagen, blev sorgligt nog en mental och känslomässig berg- och dalbana. Åtminstone för mig personligen. Vi hade samlat ett batteri med sakkunskap som ingen med någorlunda förstånd kan klaga på. Alla riksdagspartier var inbjudna. Alla kom ? förutom centern som hastigt fick lämna återbud dagen före. Men sådant händer och jag är övertygad om att de hade giltigt förfall.

Hultsteins

Har vi råd med partipolitisk prestige?

För en månads tids sedan åker jag, glad i hågen, till Stockholm Truck Meet. Jag var mycket förväntansfull. Dels att få tillbringa tid med alla fina kollegor, dels för att sitta med i paneldebatten ?Vägval 2014?.
Allt började bra. På fredagskvällen träffade jag många vänner och bekanta, allt kändes toppen.
Lördagen börjar likadant. Jag åker iväg för att hämta en gammal god kamrat vid tåget, sedan sitter vi och diskuterar gamla minnen - och framtida engagemang.

södra
VÄGVAL 2014

Morell höjer temperaturen i Älvsjö:

Årets viktigaste transportdebatt står för dörren

Nu på lördag samlas representanter för samtliga riksdagspartier till debatt på Stockholmsmässan i Älvsjö. Temat är vägtransportbranschens framtid och i panelen sitter därför även en rad "tunga namn" från branschen.
Och du är välkommen att lyssna och ställa frågor!

södra