A-traktor

Listar alla artiklar taggade med: A-traktor

Full fart på flygande besiktningar i Västmanland

Poliser som gått utbildning för att besikta lätta fordon gjorde sin avslutande praktik i Västerås. Bilinspektörerna Tommy Roos och Roger Ogemar hade full sjå med att hämta in fordon för deltagarna att besikta. Samtliga A-traktorer hade säkerhetsbrister och många skickades in på ny registreringsbesiktning. Kammarrättens beslut i Samskip Sias ärende togs emot med gillande och snart stod ett sådant ekipage klampat.

Poppy’s är omåttligt poppis – men hur är det med trafiksäkerheten?

”Vi vill ha respekt”, står det i en del Facebookgrupper för A-traktorfantaster. Frågan är hur de menar respekten ska vinnas när man med skräckblandad förtjusning läser om dessa två A-traktorer. Ett annat ämne som är hett, är Poppy's. Ägaren till A-traktorn i texten har tagit Poppyn till nya höjder. Hans "traktor" är en av flera liknande som ger uttrycket "ansvarslösa föräldrar" ett ansikte. Och dessa är fordon som du och jag delar vägen med!

Åkte fast för fortkörning – skyllde på dåliga däck

Ett trailerekipage stoppas för fortkörning. Förarens ursäkt är att däcken inte är bra nog och därför behöver han mer fart för att komma upp för de hala backarna. Föraren av en A-traktor får sitt fordon bortbesiktigat och körkortet omhändertaget. En liten glimt av trafikpolisens vardag utanför Hudiksvall.