Gott Nytt År – och just därför ska du prenumerera på Proffs!

Vi på Proffs vill härmed ta tillfället i akt och önska såväl läsare som annonsörer ett riktigt Gott Nytt År!
Tack till alla som stöttar oss i kampen mot transportfusket – men som ”på köpet” även får en mängd matnyttiga nyheter i såväl vår tryckta tidning som på nätet!

Proffs har till exempel inga organisationer eller andra specialintressen vare sig i eller bakom vår redaktion. Vi kan därför ställa frågor som inte ens är möjligt för de tidningsredaktioner som lyder under ägare med särintressen.

Proffs ambition är att tala klarspråk. Däremot kan det emellanåt verka som att vi inte gör det. Jag förstår den tanken. Men även vi har regler att följa och därför kan vi inte alltid (direkt) berätta vem eller vilka som misstänks för att ha klivit utanför lagens ramar. Det är frustrerande för oss – och det kan sannolikt uppfattas hos våra läsare som att vi ”skyddar brottslingen”.

Men tro mig när jag säger att vi alltid gör vårt yttersta för att marknadsföra fuskarna!

Nyårslöften kan vara riskabla att ge, men jag vågar lova att vi även under 2024 kommer att fortsätta på den inslagna vägen. För att det ska vara möjligt så behöver vi din hjälp!

Prenumerera på Proffs så stöttar du oss samtidigt som du visar att du faktiskt bryr dig om din bransch. Din prenumeration ger dig inte endast en tidning hem i brevlådan varje månad, du får även fri tillgång till allt material på nätet samt tidningen i appen – och på webben.

Som sagt – tack för i år. Nu laddar vi för ett bra år, 2024. Väl mött på ”andra sidan” nyårsafton!

Göran Rosengren (+ kollegor)
Chefredaktör

Om artikeln

Publicerad: 2023-12-31 12:00
Kategori: Nyheter
Taggar: Gott Nytt År