Strax dags för ”På Väg”-mässa i Jönköping

På Väg – mässan och mötesplatsen för alla som arbetar med säkerhet på vägar och gator – öppnar för tredje gången upp dörrarna 7-8 mars 2023. Här samlas branschen kring säkerhet och arbetsmiljö med fokus på säkrare vägarbetsplatser, på och vid gator och vägar.

På Väg är mötesplatsen med inriktning på trafiksäkerhet och arbetsmiljö med fokus säkrare gator och vägar. Mässans utställare är leverantörer och organisationer som erbjuder produkter och tjänster för säkrare vägarbetsplatser och trafikmiljöer, som stärker medvetenheten om säkerhet, vägledning och framkomlighet vid vägarbete.

Under två dagar möts leverantörer, inköpsansvariga, branschföreträdare, utbildningsansvariga och alla som arbetar ute på våra gator och vägar – både direkt och indirekt – för att ta del av produkter och tjänster som gör arbetet bättre och säkrare för alla.

På mässan finns produktutställningen där branschens leverantörer och organisationer visar upp produkter och tjänster för säkrare vägarbetsplatser och trafikmiljöer, som stärker medvetenheten om säkerhet, vägledning och framkomlighet vid vägarbete.

Centralt i hallen finns Demotorget med inriktning oskyddade trafikanter. Där kommer besökarna kunna ta del av nyheter inom citybarriärer, ITS (Intelligenta Trafik System) och cykellösningar.

Mässan innehåller också en konferensdel med seminarier – en viktig plattform för både information och kunskapsutbyte.

Forskningsresultat och rykande färsk bransch- och myndighetsinformation är också prioriterade inslag på mässan.

Mässan arrangeras i samverkan mellan Elmia och branschföreningarna SBSV, Sveriges Branschförening för Säkrare Vägarbetsplatser, SVBRF, Svenska Väg- och Broräckesföreningen, SVMF, Skandinaviska Vägmarkeringsföreningen samt S.A.K., Säkerhet vid arbete på kommunala gator.

Här kan du läsa mer om mässan!

Om artikeln

Publicerad: 2023-03-01 13:00
Kategori: Nyheter
Taggar: Elmia Mässor På väg