Garmin adderar inbyggd dashcam i sin senaste serie av lastbilsnavigatorer

Garmin har nu lanserat nya dēzlCamä LGV710 som adderar HD kamerateknologi till lastbilsnavigatorn dēzl™ på 7 tum, som är den bästa i sin klass. Särskilt framtagen för lastbilsförare som ligger ute länge på vägarna. Den har en allt-i-ett-lösning med en 1080p dash cam1 och ett 140 graders brett synfält som kontinuerligt spelar in körningen och automatiskt sparar videos vid incidenter. 

Det är en ovärderlig partner för professionella lastbilsförare då den fungerar som ett ögonvittne och en källa till sanning om det skulle bli nödvändigt. Det är enkelt att se och dela klipp från viktiga videos från en smartphone. Varje videoklipp lagras automatiskt online i det säkra Vault där de enkelt kan ses och delas via dēzl-appen.

Tack vare en inbyggd HD-kamera kan dēzlCam LGV710 erbjuda avancerade förarvarningar, som inkluderar varningar om frontalkollision och filbyten3, för att öka medvetandet och uppmuntra till en säkrare körning.

Om artikeln

Publicerad: 2022-07-08 11:00
Kategori: Nyheter
Taggar: Dashcam Garmin Trafiksäkerhet