God Jul – och tack för att ni håller Sverige igång!

Julen står för dörren och vi på tidningen varvar ner i några dagar. Men vad vore egentligen julen – och livet i övrigt – om det inte vore för alla er som kör lastbil?

Vi skänker ofta en tacksamhetens tanke till alla som ser till att hålla Sverige igång under årets alla dagar. Men vi är särskilt tacksamma för att ni under julen jobbar hårt för att se till så att vi bland annat har mat på bordet och julklappar under granen.

Tack även till er som genom att köpa en prenumeration har gett oss på Proffs en möjlighet att försöka skapa en sundare åkerinäring. Vi vill på alla sätt lyfta transportfusket till ytan – allt för att oseriösa aktörer ska få så bra marknadsföring som möjligt.

Nu lutar vi oss tillbaka. Håll avstånd till andra, inte bara i butikerna och runt julborden utan även i trafiken…

Och saknar du en julklapp till någon? Ge bort en prenumeration på PROFFS!

God Jul, kära läsare!

Om artikeln

Publicerad: 2021-12-23 17:00
Kategori: Nyheter
Taggar: God Jul