Wunder-Baums nya familjemedlemmar. Wunder-Baums nya familjemedlemmar.

Välkända dofter i sprayflaska

Wunder-Baum lanserar nu Pumpspray, en ny typ av luftfriskare för en mängd olika användningsområden. Enligt tillverkaren varar den länge, är miljövänlig och är ett nytt sätt att sprida väldoft såväl hemma som i bilen eller båten. Vi ställer frågan om Pumpspray kan bli granens död.

Den välkända doftgranen Wunder-Baum föddes redan 1952 och finns i otaliga dofter. Under åren har företaget lanserat ytterligare fyra typer av luftfriskare – Bottle, Invisi, Clip och Fiber Can samt Tree House som är ett tillbehör till doftgranen.

Nu lanseras alltså den nya medlemmen i Wunder-Baums allt större familj. Pumpspray är en sprayflaska med fin dimspray och lång räckvidd. De berättar att formeln bygger på att ge en ren känsla och den bästa doftupplevelsen. Just nu finns den i fyra dofter.

Finns det inte en risk att Pumspray blir granens död, frågar vi Magnus Almqvist, Brand Manager?
– Tanken har slagit mig, men nej, det tror jag inte den kommer att bli. Det är en annan typ av doftformula än den hos granen och medan Pumpspray snabbt ska skapa väldoft, är granen ämnad för att under längre tid avge väldoft, säger han.

Dessutom konstaterar vi att själva granen, likt Poppy’s, hör till de attribut som ofta ses i exempelvis lastbilshytter och A-traktorer i mer eller mindre stort antal.

Om artikeln

Publicerad: 2021-08-27 15:00
Kategori: Nyheter
Taggar: Doftgran Pumpspray Väldoft Wunder-Baum