Stoneridge har många produkter varav den smarta färdskrivaren är en.

Stoneridge Örebro vinner 2020 Swedish Lean Prize

Stoneridges anläggning i Örebro har tilldelats Swedish Lean Prize 2020. Sedan 2008 har Swedish Lean Prize uppmärksammat företag som inspirerar och driver utvecklingen framåt med Lean Production-modellen på den svenska marknaden.


Stoneridge har implementerat Lean Production där teamen är dedikerade att möta kundernas krav med fokus på ständiga förbättringar som gör det möjligt för företaget att förbli konkurrenskraftigt inom den marknad de verkar.

Inför årets utmärkelse hade Stoneridge tre finalister och vinnaren blev alltså i år Stoneridges anläggning i Örebro.

Jon DeGaynor, VD och koncernchef för Stoneridge, Inc.
– Hela Örebro-teamet har satt standarden inom Stoneridge för att tillämpa lean-principerna och de har ett orubbligt fokus på förbättringar och förbättrar ständigt våra lösningar och produktionsprocesser, säger han.

Utvärderingsprocessen bestod av omfattande ”på plats-utvärderingar” där man studerade hur de 14 principerna i Lean Production i The Toyota Way, tillämpades både in om ledarskap och priduktion. Utvärderingen gjordes av ledande branschexperter samt med hjälp av intervjuer med chefer inom Stoneridge.

Vinnaren presenterades på Lean Forum Conference som sändes digitalt från Göteborg.


Om artikeln

Publicerad: 2020-10-30 10:20
Kategori: Nyheter
Taggar: