DAF lanserar nio spellistor på Spotify sammanställda av och för förare: DAF Trucker Tracks. Lägg till dina favoritlåtar på webbplatsen DAF Trucker Tracks .

DAF Trucker Tracks – spellistor på Spotify

För att du ska kunna spela den bästa musiken när du kör, lanserar DAF nu nio spellistor på Spotify som har sammanställts av och för våra förare. Du hittar dem på DAF Trucker Tracks. Varje lastbilsförare kan lägga till låtar i listan genom att ange sina favoritlåtar på den särskilda webbplatsen.

En resa utan musik är som en lastbil utan hjul. Musik skapar stämning och är ett personligt uttryck: Det här är jag. DAF Trucker Tracks hittar du här.

DAF Trucker Tracks visar på en fantastisk variation i musiksmak. Roel Koppers, sociala medier ansvarig på DAF Trucks.
– Vi får in massor av förslag på rock-, country- och poplåtar och har delat upp genrerna i separata spellistor, precis som klassiker, hårdrock, dance och julmusik, säger han.

Har något annat fångat Koppers uppmärksamhet?
– Jag har stött på en helt ny värld av tysk schlager, portugisisk fado, irländska publåtar, australiensisk rock, italiensk rap och fransk chanson., säger han vidare. Och idag skickade någon in en låt av Mediaeval Baebes. Märklig, men också fantastisk!

De flesta låtarna är däremot välkända. Dire Straits, AC/DC, U2, Volbeat, Metallica, Tony Justice och Armin van Buuren är mycket populära bland lastbilsförare, konstaterar Roel Koppler avslutningsvis.

Om artikeln

Publicerad: 2019-12-17 09:54
Kategori: Nyheter
Taggar: DAF Trucker Tracks Spellistor Spotify