Foto: Tommy Holl, arkivbild

Gothenburg Truck Meet 12-13 juli – med konvoj

Den 12-13 juli är det åter dags för Gothenburg Truck Meet, GTM, på Tånga Hed utanför Vårgårda. 275 fordon är anmälda och Lastbilspodden arrangerar konvojkörning till GTM på fredagen. Förra årets framgångar med arrangemanget fortsätter, men med ytterligare förbättringar. GTM hälsar alla utställare och besökare välkomna.

Konceptet med tältet där förtäring intas och där scenen finns, fortsätter.
– Nytt för i år är att vi har alkoholtillstånd för slutna sällskap vilket innebär att utställarna kommer att kunna köpa ”glada” drycker på platsen, säger Martin Eriksson, en av eldsjälarna bakom arrangemanget.

Konvojkörning från Stigs Center till Tånga Hed arrangeras av Lastbilspodden under fredagseftermiddagen med avgång från Stigs Center klockan 15.30.
– Det är redan minst 20-talet fordon anmälda och klara för konvojen, men det är bara att fylla på med fler, säger Martin.
Lastbilspodden, som är en poddradiostation, kommer att vara på plats på GTM och delar även ut ett eget pris.


Under fredagen underhåller
trubaduren Peder ”Lilla Gubben” Eriksson och på lördagen gästar åter det uppskattade bandet från förra året, Open Headers, utställningen och utlovar fullt ös under kvällen.

Huvudsponsor är Volvia Lastbilsförsäkringar som även de delar ut ett eget pris. 275 fordon anmälda, har ni väntelista också?
– Ja, det har vi och vi hoppas kunna få plats med även dem, avrundar Martin Eriksson som ser fram emot årets fest.

Vill du veta mer eller har frågor, besöker du GTM här.

Om artikeln

Publicerad: 2019-06-11 15:21
Kategori: Nyheter
Taggar: Gothenburg Truck Meet GTM Lastbilsutställningar Tånga Trophy