Alla orter finns med - även om det kanske inte framgår av illustrationen ovan.

Kortegerna i bilder – i årets första nummer av PROFFS

Snart rullar årets första PROFFS-tidning igenom tryckpressarna. Den 30 januari kommer den ut till er läsare.
Som en "aptitretare" kan vi avslöja att vi bland annat ägnar ett par uppslag åt de korteger som rullade på olika platser i Sverige den 20 december. Vi har valt att göra ett bildkollage, med bidrag från både våra egna medarbetare och från er som befann er ute "på plats". Alla orter finns med!

Vill du ha månadens tidning? Skriv ett mail till mig med dina adressuppgifter och teckna upp dig för en prenumeration (315:- inkl. moms), så skickar jag januaritidningen till dig. Du får därmed 13 nummer istället för 12. Erbjudandet gäller så långt vårt lager med extratidningar räcker.
Först till kvarn-principen, med andra ord. Och observera att du måste beställa via e-post för att få månadens tidning!

Skicka alltså din beställning till goran@vagpress.se!

Om artikeln

Publicerad: 2015-01-13 12:07
Kategori: Nyheter
Taggar: