Fotograf: Göran Rosengren

Nu rullar vi in i 2015

Gott Nytt År!

År 2014 är till ända. Det har minst sagt varit ett händelserikt år som bestått av både EU- och riksdagsval. Och som avslutades i ett smått vansinnigt tempo, i en gemenskap som nog få hade vågat drömma om för bara några månader sedan.

Vi på Proffs har med alla medel försökt att dra vårt strå till stacken för en sundare bransch. Det har varit ett rent nöje att jobba med ”Här stannar Sverige” och vi är nog minst lika entusiastiska som ni är över att få fortsätta den kampen under 2015.

Det återstår för oss på tidningen att plocka fram finporslinet, vika servetterna, placera ut raketerna och leta upp tändstickorna. Vi önskar er alla ett riktigt Gott Nytt År – och jag ser fram emot ett riktigt framgångsrikt 2015 tillsammans med er!

Hälsningar
Göran Rosengren
Chefredaktör

Om artikeln

Publicerad: 2014-12-30 13:36
Kategori: Nyheter
Taggar: 2015 Gott Nytt År Proffsredaktionen