Ylva Öhrnell.

Ylva Öhrnell – en av tre nominerade till Årets Kvinnliga Förebild

DHL Freights miljö- och kvalitetschef är en av finalisterna i Stora Logistik och Transportpriset som delas ut på logistikmässan, Logistik & Transport, i Göteborg den 8 maj.

Ylva Öhrnell, miljö- och kvalitetschef DHL Freight, är nominerad till Årets Kvinnliga Förebild i Stora Logistik och Transportpriset. Hon nomineras för sitt engagemang med att sprida och driva hållbarhetsfrågor i transportbranschen. Ett engagemang som också har bidragit till att Ylva utsetts till ny ordförande för Näringslivets Miljöchefer (NMC) med ett tydligt mål: att sprida kunskap och ytterligare främja erfarenhetsutbytet mellan sina medlemmar. Det vill säga representanter från en rad olika branscher inom det privata näringslivet samt inom kommuner och landsting.

För sjätte året i rad delas Stora Logistik och Transportpriset ut av Transport & Logistik iDag på logistikmässan i Göteborg den 8 maj. Priset fokuserar på individuella prestationer och i år delas priset ut i kategorierna Årets Entreprenör och Årets Kvinnliga Förebild.

Årets finalister

Årets Entreprenör
Peter Fredholm, Fredholm Consulting
Ingvar Kamprad, Ikea
Håkan Nilsson, HNT Schakt & Transport

Årets Kvinnliga Förebild
Maria Nygren, TransportGruppen
Jaana Rankanen, Fraktkedjan Väst
Ylva Öhrnell, DHL Freight (Sweden) AB

Om artikeln

Publicerad: 2014-05-05 13:15
Kategori: Nyheter
Taggar: Årets kvinnliga förebild Stora Logistik och Transportpriset