Fotograf: Peugeot Sverige

Peugeot utlovar många nyheter under året

I år utlovar Peugeot en rad nyheter på transportbilssidan. En nyhet, som gäller redan från den 1 januari, är den förlängda nybilsgarantin. Den tidigare garantin gällde i två år. Nu har man förlängt den till tre år ? vilket gäller hela transportbilsprogrammet, från Bipper och Partner till Expert och Boxer.

Garantin innebär att de två första åren är utan milbegränsning och det tredje året är en så kallad förlängd garanti.

En viktig faktor för kunden är att känna sig trygg i att veta vad bilen kommer att kosta under den period man har tänkt äga sin bil. Den nya treåriga nybilsgarantin minskar därmed risken för oförutsedda utgifter och kunden slipper självrisk. Dessutom ingår Peugeot Assistance under garantitiden.

Under året kommer Peugeot fortsätta att lägga fokus på ny teknik och produktutveckling i syfte att ytterligare pressa ned både koldioxidutsläpp och bränsleförbrukning.

Transportbilsmodellerna Partner och Expert är först ut under våren med uppdateringar både när det gäller utseende, komfort och säkerhet och inte minst med nya efterfrågade drivlinor. De första fotona på de nya modellerna och informationen släpps nu på måndag den 6 februari.

Om artikeln

Publicerad: 2012-02-03 16:05
Kategori: Nyheter
Taggar: Fordonsnyheter Peugeot Transportbilar