Opel får ny försäljningschef för företagsbilar

Arve Brataas tillträder, i slutet av februari, tjänsten som försäljningschef för företagsbilar på Opel Sverige AB. Arve kommer att ansvara för Opels försäljning till juridiska personer samt för lätta transportbilar.

Arve har lång erfarenhet av bilbranschen, speciellt med inriktning på försäljning till företag och lätta transportbilar i internationella organisationer. Han kommer närmast från en tjänst som Nordic Fleet Director på Renault men har även arbetat inom Citroën och Peugeot med liknande ansvarsområden samt hunnit med ett par år på Avis som försäljnings- och marknadschef.
– Jag ser verkligen fram emot att arbeta med Opel eftersom det finns en enorm tillväxtpotential där, säger Arve Brataas.

Om artikeln

Publicerad: 2012-02-14 14:01
Kategori: Nyheter
Taggar: Försäljningschef Opel Personalinformation