Q3 tar till humor för att nå transportköpare

Är det transportköparen, transportören eller slutkunden som har störst ansvar för transporten? Eller är det möjligen myndigheterna som är ansvariga? Det är några av frågorna i det animerade quizet för transportköpare som Q3 ? Forum för hållbara transporter har tagit fram.

Transportköparquizet är en del av den medlemsrekryteringskampanj som Q3 – Forum för hållbara transporter genomför.
– Vi vill nå transportköpare i en allvarlig fråga och tar humorn till hjälp för att nå fram. Quizet är gjort med glimten i ögat och vad jag vet så är det världens första quiz för transportköpare, säger Lasse Holm, verksamhetschef på Q3 – Forum för hållbara transporter.

Vill du veta mer om Q3:s verksamhet? Besök deras hemsida, www.q3.se.
Transportquizet hittar du genom att klicka här!

Om artikeln

Publicerad: 2011-12-06 09:25
Kategori: Nyheter
Taggar: