Cosmo Truckcenter förstärker sin säljorganisation

Cosmo Truckcenter AB har nyligen utökat sitt säljnätverk med två nya lastbilssäljare, Daniél Karlsson och Jonas Byrén.

Daniél, som har börjat som DAF-säljare i Göteborg, kommer närmast från en tjänst som teknisk säljare inom värmesystem och är utbildad inom fordonsdesign och konstruktion på Teknikhögskolan i Göteborg.

Jonas säljer DAF i Jönköping. Tidigare har han drivit eget företag och importerat och exporterat lastbilar. Detta har han gjort i Bolivia, där han bott under en större del av sitt liv, skriver Cosmo Truckcenter i ett pressmeddelande.

Cosmo Truckcenter AB i Markaryd är ett helägt dotterbolag till Cosmo Trucks i Holland och är generalagent för DAF Trucks i Sverige.

Om artikeln

Publicerad: 2011-11-02 13:47
Kategori: Nyheter
Taggar: