Redlöst berusad chaufför fick bäras

Kraftigt berusad fick polisen bära den 40-årige estniske chauffören från lastbilen till en polisbil och senare också in i polishuset. Chauffören...

Kraftigt berusad fick polisen bära den 40-årige estniske chauffören från lastbilen till en polisbil och senare också in i polishuset. Chauffören fick sedan sitta i rullstol när blodprovet skulle tas.
Det var i början av oktober som den berusade chaufförer, anställd av en dansk åkare, körde i diket i södra Sverige. Han kunde inte själv ta sig ur lastbilen och enligt polisen var han knappast kontaktbar. Blodprovet visade en promillehalt på 2,04.
Hans senare förklaring till det kraftiga ruset var att egentligen skulle vara ledig den aktuella dagen och att han druckit en halv flaska sprit kvällen före, och därefter spätt på lite vid färjeöverfarten från Helsingör till Helsingborg.

Om artikeln

Publicerad: 2011-10-21 13:05
Kategori: Nyheter
Taggar: Alkohol Polis rattfull