Nu drar det ihop sig för festligheter!

Den 6 ? 9 april är det dags för lastbilmässa i danska Herning. Mässan har i lågkonjunkturens kölvatten ställts in i omgångar men den 6 ? 9 april är det dags. Då hålls mässan Transport 2011 med temanamnet ?Nya Vägar?.
Läs mer på www.transport2011.dk.

Vill du hålla dig på svensk mark (och är tjej) har du fram till den 14 mars på dig att anmäla dig till Volvos ”Tjejdagen 2011” som går av stapeln den 9 april på Volvo Demo Center i Göteborg. Du får dock vara lite fyndig och ge en bra motivering till varför just du ska vara med. Antalet deltagare är nämligen begränsat till 100 personer.
Mer information hittar du på www.volvotrucks.se/tjejdagen.

Hästkrafter i massor

Den 14 maj klockan 10:00 slås portarna upp för årets upplaga av Hästkraftens Dag. Utställningen hålls som vanligt vid Viiby Krog som ligger strax väster om Kumla utmed E20. Där har du inte bara möjlighet att njuta av många fina utställningslastbilar, du kan även lätta på hjärtat hos oss på Proffs. Vi kommer självklart att finnas på plats.
Hästkraftens Dag är ett samarrangemang mellan Radio 94,3 och Viiby Krog.

Om artikeln

Publicerad: 2011-02-25 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: