Skydd mot bränslestölder

Med den brittiska uppfinningen Neck-it monterad i bränsletankens påfyllningsrör förhindras slangning av bränsle på lastbilar, bussar, traktorer ...

Med den brittiska uppfinningen Neck-it monterad i bränsletankens påfyllningsrör förhindras slangning av bränsle på lastbilar, bussar, traktorer och anläggningsmaskiner. Produkten är utformad så att det ändå går att fylla tanken med 120 liter i minuten. Samtidigt är ”silen” kort nog att stoppa uppsugning av drivmedel också från toppen av röret.
Enligt tillverkaren är skyddet enkelt att montera. Fyra skruvar som skruvas i inifrån och övertäcks med låsplattor. Skyddet är tillverkad i fyra millimeter tjock aluminium och inget av hålen är större än fem millimeter. En särskild konformning minskar risken för återprutning av bränsle under tankning.
Neck-it tillverkas av TruckProtect Ltd, Storbrittanien.

Om artikeln

Publicerad: 2011-01-28 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: