Volvo bjuder på fri nedladdning av digital färdskrivare

Nyligen släpptes en ny version av Volvo Lastvagnars webbaserade system för transportinformation, Dynafleet. Nu följer Volvo Lastvagnar i Sverige up...

Nyligen släpptes en ny version av Volvo Lastvagnars webbaserade system för transportinformation, Dynafleet. Nu följer Volvo Lastvagnar i Sverige upp detta med att bjuda på ett års fri test av det nya paketet för automatisk webbaserad nedladdning av digital färdskrivare i alla nya Volvo FH, FH16 och FMX.
Nya Dynafleet omfattar fyra tjänster. Rapportering av till exempel miljörapporter och bränsleuppföljning, positionering, meddelandefunktioner mellan förare och kontor samt automatisk nedladdning av digital färdskrivare, det vill säga lagstadgad dokumentation av kör- och vilotider.
– Eftersom nedladdning av digital färdskrivare är ett lagkrav vill vi erbjuda våra kunder att gratis pröva på den automatiska tjänsten i ett år, säger Stig-Inge Blennow, ansvarig för Dynafleet på Volvo Lastvagnar i Sverige. Vi tror att detta även ökar intresset för våra övriga tre erbjudanden, men framför allt att det löser ett för förarna och åkerierna väsentligt behov, spår han.

Om artikeln

Publicerad: 2010-11-19 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: