Kunder ger Bilprovningen toppbetyg

Bilprovningens kunder ger landets stationer toppbetyg i bolagets kundundersökning 2010. Både av privatmarknaden och av företagskunderna får Bilpro...

Bilprovningens kunder ger landets stationer toppbetyg i bolagets kundundersökning 2010. Både av privatmarknaden och av företagskunderna får Bilprovningen de högsta betygen hittills i företagets 45-åriga historia. I snitt är 95 procent av privatkunderna nöjda med sitt senaste besök på Bilprovningen.
– Det är ett bra utgångsläge nu när marknaden öppnats upp för nya aktörer. Vi fortsätter att utveckla vår service och våra tjänster och tänker visa att vi står oss mycket bra även i konkurrens med andra, säger Bilprovningens vd Magnus Ehrenstråhle.

Om artikeln

Publicerad: 2010-10-22 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: