Infrastrukturministern tackade bussbranschen

I slutet av juni träffade infrastrukturminister Åsa Torstensson företrädare för bussbranschen för att framföra sitt och regeringens tack för d...

I slutet av juni träffade infrastrukturminister Åsa Torstensson företrädare för bussbranschen för att framföra sitt och regeringens tack för det arbete som gjordes under vinterns och vårens påfrestningar på transportsystemet.

– Vinterns kyla och stora mängder snö samt vårens askmoln ställde till det för människors resande. I denna svåra situation körde bussarna på och hjälpte många människor hem. För denna insats förtjänar branschen ett varmt och innerligt tack, säger infrastrukturminister Åsa Torstensson.

Vid träffen medverkade regionala representanter från bussbranschen samt expressbussföretagen.

Om artikeln

Publicerad: 2010-08-20 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: