Nu kan du klaga hos eget vägombud

Du som är bilist, yrkesförare, motorcyklist, mopedist, cyklist eller gångtrafikant har nu sommaren på dig att klaga på riskfyllda platser i trafi...

Du som är bilist, yrkesförare, motorcyklist, mopedist, cyklist eller gångtrafikant har nu sommaren på dig att klaga på riskfyllda platser i trafiken, dålig vägmiljö eller farliga korsningar.
Från och med den 7 maj, då Motormännens vägombudsbilar lämnades ut på Volvo Showroom i Kungsträdgården, kan alla trafikanter tipsa sitt regionala vägombud via e-post: vagombud@motormannen.se.
– Varje tips och synpunkt kommer att följas upp med målsättningen att skapa en trafiksäkrare miljö, säger Niklas Stavegård trafiksäkerhetsansvarig på Motormännen.
Tolv vägombudsbilar patrullerar vägarna från Skåne till Norrbotten under perioden 7 maj till 24 oktober. Bilarna kör totalt närmare 15 000 mil och för att ytterligare öka trafikantkontakten är bilarna strajpade med e-postadressen: vagombud@motormannen.se. Vägombuden själva är ideellt arbetande medlemmar med årets uppdrag: att fokusera på trafiksäkerhet för individen och den oskyddade trafikanten.
Vägombudsverksamheten sker i samarbete med Volvo, Hertz, Preem, Assistancekåren och Norstedts. Årets vägombudsbil är Volvo DRIVEe med Dieselbränsle.

Om artikeln

Publicerad: 2010-05-21 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: