Handheld blir Gasellföretag för andra året i rad

Det Lidköpingbaserade företaget Handheld Group, global leverantör av mobila datorer och handdatorer, har av Dagens Industri återigen utnämnts til...

Det Lidköpingbaserade företaget Handheld Group, global leverantör av mobila datorer och handdatorer, har av Dagens Industri återigen utnämnts till Gasellföretag – ett av landets snabbast växande företag 2009.
För tionde året i rad utser Dagens Industri de snabbast växande företagen i landet, Sveriges Gaseller. Skälet till denna utmärkelse, är enligt Dagens Industri, att främja tillväxt genom att ge Sveriges entreprenörer inspirerande förebilder.
Handhelds specialitet är kompletta mobila lösningar till företag i branscher som logistik, skogsbruk, offentlig transport, byggnad, militära ändamål och säkerhet.
– Gasellutnämningen är en fin kvalitetsstämpel för koncernen. Vår tillväxt och utveckling har varit exceptionell de senaste åren och jag är väldigt stolt över vår personal som gjort detta möjligt, säger Jerker Hellström, koncernchef för Handheld Group.

Om artikeln

Publicerad: 2009-12-18 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: