Lastbilsmärket allt mindre viktigt

IBM publicerar nu en ny global studie som visar att märket på lastbilen blir allt mindre viktigt. Studien visar också hur lastbilar kommer att milj...

IBM publicerar nu en ny global studie som visar att märket på lastbilen blir allt mindre viktigt. Studien visar också hur lastbilar kommer att miljöanpassas med ny teknik, vilket också kommer att innebära att säkerheten ökar. Studien baseras på intervjuer med 91 olika representanter för hela lastbilsverksamhetskedjan. En av de starkaste trenderna i studien är att användandet av telematik kommer att öka. Detta innebär att fordon kan undersökas och eventuellt också lagas utan att någon är på plats. Dessutom kan telematik göra att säkerheten ökas då tekniken används för navigationshjälp, hastighetskontroll och större effektivitet.

Om artikeln

Publicerad: 2009-11-20 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: