Investerar i en ny fullserviceanläggning

Liljedahlsbolagens dotterbolag, Finnvedens Lastvagnar, investerar nu i en ny fullservice-anläggning för tunga fordon i Nässjö. Den nya anläggning...

Liljedahlsbolagens dotterbolag, Finnvedens Lastvagnar, investerar nu i en ny fullservice-anläggning för tunga fordon i Nässjö. Den nya anläggningen får ett för kunderna mycket bra strategiskt läge utmed riksväg 31 i direkt anslutning till Höglandsterminalen.
Anläggningen kommer att omfatta cirka 20 000 kvadratmeter, varav cirka 2 000 kvadratmeter som ska bebyggas med fullserviceverkstad, automatisk lastbilstvätt, lager och administrativa lokaler, vilket säkerställer en fortsatt hög servicenivå med expansionsmöjligheter inom såväl servicemarknad som nybilsförsäljning.
Viktig faktor vid val av plats för fullserviceanläggningen var förutom det strategiska läget också den ambition som Nässjö Näringsliv tillsammans med Nässjö kommun har om att utveckla konceptet Logistic Park Nässjö med verksamheter knutna till tung fordonstrafik, tågskyttlar och logistik.
Skanska Sverige AB är totalentreprenör och Liljedahlsbolagens fastighetsbolag står som byggherre för projektet som beräknas vara inflyttningsklart under november 2009.

Om artikeln

Publicerad: 2009-04-24 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: