Flera konkurser

Skellefteå-baserade Söderlunds Schakt & Transport försattes i konkurs den 6 april vid Skellefteå tingsrätt. Bolagets omsättning uppgick verksamh...

Skellefteå-baserade Söderlunds Schakt & Transport försattes i konkurs den 6 april vid Skellefteå tingsrätt. Bolagets omsättning uppgick verksamhetsåret 2007 till 34,9 miljoner kronor. Konkursförvaltare är Advokatbyrån Kaiding.
Stjärnfrakt Örebro AB försattes i konkurs den 3 april vid Örebro tingsrätt.
Bolagets omsättning uppgick verksamhetsåret 2007 till 4,9 miljoner kronor.
Nordisk Tanktransport i Helsingborg och 4 P Transporter har på egen begäran försatts i konkurs hos Helsingborgs tingsrätt. De Helsingborgsbaserade åkeriföretagen med kontor på Ättekulla har samma ägare och samtliga sex anställda har blivit uppsagda i samband med konkursen. Enligt konkursförvaltaren Ingemar Månsson beror konkursen på kraftigt minskade volymer i kombination med pressade fraktpriser i transportbranschen.

Om artikeln

Publicerad: 2009-04-24 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: