Trådlöst avläsningssystem för förarkort

Transportföretag och åkare sparar både tid och pengar när nerladdningen från färdskrivaren kan göras trådlöst och inte längre är beroende a...

Transportföretag och åkare sparar både tid och pengar när nerladdningen från färdskrivaren kan göras trådlöst och inte längre är beroende av USB-minnen och manuell avläsning.
Avläsning av data från färdskrivare och förarkort är ett tidskrävande nödvändigt moment för chaufförer, åkare och transportföretag eftersom det sker manuellt. Nu lanserar VDO en nyhet som ger möjlighet att göra kontrollen direkt från kontorets dator via nya trådlösa system. Dels ett för avläsning via WLAN (trådlöst nätverk, short range), dels ett för avläsning via GPRS (mobilnätet, wide range). Nerladdningen kan göras helt automatiskt oavsett var fordonet befinner sig. Det innebär att förarkortet inte längre behöver sättas in i färdskrivaren utan kan sitta i en kortläsare på kontoret därhemma.

Om artikeln

Publicerad: 2009-03-27 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: