Logistik &amp: Transport fokuserar på nya förutsättningar

Logistik & Transport 2009 i Göteborg hålls under parollen "Tuffa tider innebär inte bara begränsningar. Det nya läget öppnar också möjligheter att ställa om och vässa sin verksamhet - för att stå bättre förberedd när konjunkturen vänder".

Konferensen inom Logistik & Transport 2009, som arrangeras på Svenska Mässan i Göteborg den 26 – 28 maj, befäster enligt arrangören sin ställning som den ledande logistikkonferensen i Skandinavien. I år har man vidareutvecklat konferensen och fokuserar nu mer på effektivitet och hållbarhet.
Bland talarna och syns och hörs bland annat Åsa Torstensson, infrastrukturminister – Jörgen Oom, psykolog och erkänd motiveringsexpert samt Stefan Fölster, chefsekonom på Svenskt Näringsliv.
Hållbarhets- och miljöfrågorna är centrala teman, både i konferens och i utställning.

Om artikeln

Publicerad: 2009-02-27 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: