Transportmässan i danska Herning skjuts upp

Vartannat år arrangerar Messecenter Herning i samarbete med en handfull medarrangörer en av norra Europas större branschmässor inom transportområ...

Vartannat år arrangerar Messecenter Herning i samarbete med en handfull medarrangörer en av norra Europas större branschmässor inom transportområdet.
Nästa mässa skulle enligt planerna ha hållits under våren 2009 men på grund av det rådande finansiella läget har en rad utställare, bland annat sju av Danmarks största lastbilsimportörer, bett arrangörerna om att skjuta upp mässan.
– Finanskrisen har internationellt sett drabbat transportbranschen hårt och det märker vi nu effekten av här i Danmark och i övriga Norden. Vi lyssnar på våra samarbetspartners och utställare och har därför beslutat att skjuta upp mässa i ett år, förklarar Georg Sörensen, administrationschef på Messecenter i Herning.
Du som vill veta mer kan gå in på www.mch.dk.

Om artikeln

Publicerad: 2008-12-19 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: