Ny säker rastplats i Frankrike

Strax intill hamnstaden Calais i norra Frankrike har nyligen öppnats ett nytt truck stop, som ska vara en säker rastplats. Här ska lastbilar och de...

Strax intill hamnstaden Calais i norra Frankrike har nyligen öppnats ett nytt truck stop, som ska vara en säker rastplats. Här ska lastbilar och deras chaufförer, enligt anläggningens egen information, kunna rasta i säkerhet.rnRastplatsen finns på vägen mellan de franska motorvägarna A16 och A26. Där finns plats för 210 lastbilar och är öppen dygnet runt.rnDet är det franska transportföretaget Polley Transport som låtit bygga rastplatsen. För den som är intresserad finns möjlighet att boka plats och tid.rnAdressen till den nya säkra franska rastplatsen är:rnPolley Secured Lorry Park, Transmarck Lieu Dit, La Croix Rouge, Avenue de la Liberté, 62370 Marck en Calais.rnWebbadressen är lite enklare att memorera: www.polley-transports.com.rn

Om artikeln

Publicerad: 2008-11-18 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: