Ny fartygslinje mellan Göteborg och Australien

I november startade Wallenius Wilhelmsen Logistics en ny fartygslinje mellan Göteborg och Australien. Linjen kommer i första hand att frakta bilar, ...

I november startade Wallenius Wilhelmsen Logistics en ny fartygslinje mellan Göteborg och Australien. Linjen kommer i första hand att frakta bilar, lastbilar och arbetsmaskiner.rnWallenius Wilhelmsen Logistics (WWL) är ett av världens största sjötransport- och logistikföretag. Företaget har cirka 65 fartyg som trafikerar färdleder runt om i världen.rnWWL har tidigare haft en direktlinje mellan Göteborg och Australien men den har inte varit igång sedan 2002. Nu när trafiken återupptas kommer fartygen främst att frakta exportbilar och andra fordon från Sverige till Sydafrika och Australien.rnrn

Om artikeln

Publicerad: 2008-11-18 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: