Hamnen som tar priset

Göteborgs Hamn tog hem Schenkers logistikpris 2008.rn- Det är roligt att bli uppmärksammad, säger Eric Nilsson vice vd i Göteborgs hamn som tog...

Göteborgs Hamn tog hem Schenkers logistikpris 2008.rn- Det är roligt att bli uppmärksammad, säger Eric Nilsson vice vd i Göteborgs hamn som tog emot priset från Håkan Larsson, styrelseordförande i Schenker AB.rnGöteborgs Hamn får priset för sitt koncept med torrhamnar över hela Sverige. Konceptet bygger i korthet på att göra hela Sverige till en del av Railport Scandinavia där Göteborgs Hamn är själva motorn.rnNär Schenkers Logistikpris firade 25 år förra året delades priset för första och hittills enda gången i historien ut till samtliga nominerade – Metro, Scania och Stena Recycling.rnGenom åren har många framgångsrika företag och institutioner fått priset för utmärkande insatser inom logistikområdet – Sandvik, SKF, Electrolux, Stora Enso, Atlas Copco, Volvo, IKEA, Tetra Laval, Chalmers Tekniska Högskola för att nämna några.rn

Om artikeln

Publicerad: 2008-11-18 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: