Gamla Svinesundsbron återinvigd

Den 4 november återinvigdes Gamla Svinesundsbron av chefen for utbygningsavdelingen Per Morten Lund, Statens vegvesen och vägdirektör Håkan Wenner...

Den 4 november återinvigdes Gamla Svinesundsbron av chefen for utbygningsavdelingen Per Morten Lund, Statens vegvesen och vägdirektör Håkan Wennerström, Vägverket. rnDen vackra Gamla Svinesundsbron har fått en välförtjänt ansiktslyftning i regi avrnVägverket och Statens vegvesen. Bron, som har knutit samman Sverige och Norgernsedan 1946, står nu väl rustad för att möta kommunikationsbehovet mellan våra tvårnländer för en lång tid framöver.rn- Nu har vi en förbindelse mellan våra två länder som är anpassad för såväl den stora trafikmängden mellan Norge och Sverige som för gående och cyklister. Bron har restaurerats på ett varsamt sätt så att den behåller sin karaktär, säger Håkan Wennerström, vägdirektör Vägverket Region Väst.rn

Om artikeln

Publicerad: 2008-11-18 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: