DHL kör koldioxidneutralt med Mercedes-Benz transportbilar

DHL har köpt 55 biogasdrivna transportbilar Sprinter NGT av Mercedes-Benz. De första fordonen levererades i slutet av oktober till DHL:s huvudkontor...

DHL har köpt 55 biogasdrivna transportbilar Sprinter NGT av Mercedes-Benz. De första fordonen levererades i slutet av oktober till DHL:s huvudkontor i Stockholm, Bergshamra. Arbetet med att begränsa klimatpåverkan är högprioriterat inom DHL, där målet är att minska koldioxidutsläppen med 30 procent senast år 2020.rnDHL:s övergripande miljöprogram omfattar investeringar i utbildning och i ny teknik som underlättar miljömässig körning. NGT-bilarna från Mercedes-Benz är ett av ”verktygen” som ska hjälpa DHL att nå sitt mål.rn

Om artikeln

Publicerad: 2008-11-18 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: