Besiktiga lastbilen på lördagar

För att förbättra kundservicen och öka tillgängligheten börjar många bilprovningsstationer med start i november att ha lördagsöppet en eller ...

För att förbättra kundservicen och öka tillgängligheten börjar många bilprovningsstationer med start i november att ha lördagsöppet en eller ett flertal gånger i månaden. rn I april 2009 har lördagsöppet successivt införts på samtliga bilprovningsstationer i landet en eller ett flertal gånger i månaden, men många av stationerna börjar alltså med de nya öppettiderna redan i november i år. Flera inför också utvidgade öppettider en eller flera kvällar i veckan.rn- Vi måste anpassa oss och finnas till för alla. Därför känns det bra att kunna erbjuda kunderna våra besiktningstjänster även på lördagar, säger Bilprovningens vd Magnus Ehrenstråhle.rn- Stationer som tar emot tunga fordon kommer att ha lördagsöppet även för dessa, säger Bilprovningens informationschef Cecilia Granlund till tidningen Proffs.rnPå Bilprovningens hemsida, bilprovningen.se, kan du se vilka stationer som erbjuder lördagsöppet.rn

Om artikeln

Publicerad: 2008-11-18 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: