Uppdaterad Truckers? Handbook

För den som kör i Storbritannien och på Irland är Truckers? Handbook en bra kompis och den är nyss utkommen i en uppdaterad version. I den finn...

För den som kör i Storbritannien och på Irland är Truckers? Handbook en bra kompis och den är nyss utkommen i en uppdaterad version. I den finns listat de mest populära ställena för lastbilschaufförer i Storbritannien och på Irland. Med symboler som är lätta att förstå kan läsare få massor av information om truckstops, bensin- och servicestationer samt lastbilsparkeringar. Var det finns möjlighet att vila/sova och att duscha, samt vilka typer av kreditkort som accepteras.rnI boken finns också kapitel med omfattande personlig rådgivning när det gäller hälsa och lagstiftning, allt anpassat till lastbilschaufförer. Allt presenterat med bilder och diagram.rnI innehållsförteckningen finns en lista med alla truckstops, caféer, bensin- och servicestationer, lastbilsparkeringar, allt uppdelat på regioner med kartor och karthänvisningar.

Om artikeln

Publicerad: 2008-10-21 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: