Det blir nordens största åkeri

VSV Frakt och Skogsåkarna i Mellansverige fusioneras. Det nya, än så länge namnlösa, företaget kommer att omsätta 1,6 miljarder kronor, ha cirk...

VSV Frakt och Skogsåkarna i Mellansverige fusioneras. Det nya, än så länge namnlösa, företaget kommer att omsätta 1,6 miljarder kronor, ha cirka 1 000 anställda och bedriva transporter, avverkning och biobränslehantering genom sina 350 ägarföretag som tillsammans har 500 fordon och maskiner. rn- Det här är en unik satsning som gör att vi blir ett ännu attraktivare företag för kunder, ägare och anställda, säger Leif Johansson, ordförande för VSV och Per Hansson, ordförande för Skogsåkarna i ett gemensamt uttalande till LRF-media.rnVar det nya företaget, kommer att få sitt huvudkontor är ännu inte bestämt. De nuvarande kontoren i Karlstad och Sandviken kommer att finnas kvar.

Om artikeln

Publicerad: 2008-10-21 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: